Kedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább felsorolt háziorvosi praxisok  PREVENTŐRÖK PRAXISKÖZÖSSÉG néven praxisközösséget hoztak létre 2020.01.01-vel. Az elnyert „Három Generációs” pályázat célja a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése és gondozása, a rosszindulatú daganatos betegségek szűrése és korai felismerését elősegítő vizsgálatok végzése, csontritkulás, demencia szűrés, valamint a felnőttek és gyermekek körében végzett egészségfejlesztési programok megvalósítása, illetve a lelki egészség támogatása. További cél a magyar lakosság egészségértésének javítása és egészséges életmódjának elősegítése. Gyermekek és felnőttek körében a rendszeres fizikai aktivitás és az egészséges táplálkozás elterjesztése, valamint a dohányzás megelőzésére és a leszokás támogatására segítség nyújtása.

Az Önök egészségéért  orvosok, nővérek, dietetikus, gyógytornászok, pszichológus, sportrekreációs szakember és védőnő munkálkodik.

A programban résztvevő háziorvosok:

Kecskemét:

Dr. Bertleff Mónika körzete

Dr. Schwob Anna körzete

Dr. Szabolcs Katalin körzete

Dr. Tóth Ildikó Katalin

Ladánybene és Kunbaracs:

Dr. Rácz Imre Gábor körzete

Lakitelek:

Dr. Rácz Péter körzete

Munkánkat segíti továbbá:

Szalontai Enikő dietetikus

Kovács Csilla gyógytornász

Tubak Flóra gyógytornász

Mátrai Anikó gyógytornász

Dr. Ráczné Karikó Rita psychológus

Kónya Judit és Kónya Ákos sport rekreációs szakember

Igyekszünk Önöket hasznos tanácsokkal, információkkal ellátni mind a szűrésekkel, mind az egyéb programokkal, lehetőségekkel kapcsolatban. A jelen helyzetben kitérünk a koronavírus járvánnyal kapcsolatos fontos tudnivalókra is.

Komplex szűrő vizsgálatokkal kapcsolatban kérem jelentkezzen be saját háziorvosához e-mailen vagy telefonon keresztül rendelési időben. A "SZŰRŐVIZSGÁLATOK" fül alatt kérdőívek előzetes kitöltésével tudja munkánkat segíteni. Hasznos információkat talál Facebook csoportunkban is, melyet PREVENTŐRÖK Praxisközösség néven talál meg.

Tisztelettel:

A Praxisközösség dolgozói